Een goed begin is het halve werk

 16,95

Frank Gaarthuis

Een goed begin is het halve werk is een inspirerend boek met 10 aandachtvangers en 30 lesopeningen om te gebruiken bij jouw lesvoorbereiding. Probeer de aandachtvangers en lesopeningen uit en je zult ervaren dat de afwisseling zorgt voor meer motivatie bij leerlingen en gerichte aandacht voor jou en het lesonderwerp!

Nieuw!

 

‘Elke les hetzelfde, dat is saai!’, horen we veel leerlingen zeggen. Maar waar start je met het brengen van afwisseling in je lessen? Het antwoord is simpel: bij het begin.

Een goed begin is het halve werk is een inspirerend boek met 10 aandachtvangers en 30 lesopeningen om te gebruiken bij jouw lesvoorbereiding. Probeer de aandachtvangers en lesopeningen uit en je zult ervaren dat de afwisseling zorgt voor meer motivatie bij leerlingen en gerichte aandacht voor jou en het lesonderwerp!

Een goed begin is het halve werk is bedoeld voor alle docenten in het voortgezet onderwijs die de docentenrol van presentator een kwaliteitsimpuls willen geven en/of afwisseling willen brengen in de invulling van deze rol.

Frank Gaarthuis is ook auteur van Haal meer uit het einde van je les.

De gratis downloads bij het boek vind je hier.

Uitvoering:

paperback

Omvang:

128 pagina's

ISBN

ISBN 9789493209565

Doelgroep:

Winkelwagen
Scroll naar boven