Wijzer in werkvormen

 24,90

Esther van der Knaap en Femke Bosmans

De Wijzer in werkvormen helpt je om onderbouwd en doelgericht aan de slag te gaan. De handleiding geeft een theoretische onderbouwing en beschrijft de vele voordelen die werkvormen kunnen hebben. Op de 40 kaarten vind je praktische uitwerkingen van werkvormen, evenals concrete voorbeelden van hoe je ze kunt inzetten voor verschillende vakgebieden en bouwen.

Werkvormen zijn de lijm van je lessen: ze verbinden. Niet alleen de lesstof, maar ook de leerlingen. Ze helpen kinderen samenwerken en leren, stimuleren de creativiteit, bieden afwisseling, motiveren, zorgen voor een fijne sfeer en ga zo maar door. Tenminste, als je ze bewust en weloverwogen inzet.

De Wijzer in werkvormen van Esther van der Knaap en Femke Bosmans helpt je om onderbouwd en doelgericht aan de slag te gaan. De handleiding geeft een theoretische onderbouwing en beschrijft de vele voordelen die werkvormen kunnen hebben. Op de 40 kaarten vind je praktische uitwerkingen van werkvormen, evenals concrete voorbeelden van hoe je ze kunt inzetten voor verschillende vakgebieden en bouwen.

Van spelvormen en bewegingsactiviteiten, tot teken- en schrijfoefeningen; in deze wijzer vind je een rijke variatie aan leuke en leerzame werkvormen.

Downloads
Bij dit boek horen ook een aantal praktische bijlagen, die je – als je het boek hebt aangeschaft – hier kosteloos kunt downloaden. Het wachtwoord vind je in het boek. Veel succes!

Download de bijlagen!

‘Met deze mooi uitgevoerde box kun je je gereedschapskist uitbreiden met 40 werkvormen die makkelijk en bijna overal inzetbaar zijn.’ – Onderwijsenzo

Bestel hier alle Wijzers in 1 pakket met een aantrekkelijke korting van 5+1.

ISBN

9789493209831

Doelgroep:

Uitvoering:

kaarten + boekje in doosje

Ook interessant voor jou…

Winkelwagen
Scroll naar boven